Aalykkes Fandjango

Aalykkes Fandjango - f. 2017 - ca. 170 cm. - mørk brun - vallak

Aalykkes Fandjango er efter Strandagergårds Faustino og Sally Langholt. Klik her for at komme til Sally's side. Sally er efter ERDH-hoppen Vanessa Langholt og Stedinger. Vanessa Langholt er 5. elitehoppe i lige linie og bl.a. mor til den kårede hingst Sixten Langholt (helbror til Sally), den kårede hingst JJ Rockas Langholt og lilleturshesten Steiner Langholt. Sally er desuden kusine til championats- og UVM-finalist Zhaplin Langholt.

Fandjango's far Strandagergårds Faustino er efter Fürstenball/Sam-Sam/Sorel. Faustino er lavet på den velkendte Gravvænge-hoppestamme. Fürstenball har slået igennem som en virkelig hingste- og ridehesteproducent allerede. Han er far til 60 kårede sønner og har allerede haft mange afkom udtaget til championatsfinaler og UVM. Han vandt desuden selv sin 70-dages test og har flere gange været far til Årets Hoppe i forskellige forbund.

Fandjango's morfar Stedinger er far til mere end 40 S-heste i dressur. Fandjango's mor's morfar Welt Hit II er far til mere end 20 kårede sønner og flere GP-heste. Welt Hit II er selv efter legendariske Weltmeyer, som er far til ikke mindre end 86 kårede sønner.

Strandagergårds Faustino Fürstenball Fürst Heinrich Florestan I
Dawina
Maradonna Donnerhall
Marella
Shania Gravvænge Sam-Sam Houston
Endora
Scarlett Gravvænge Sorel
Mette Gravvænge
Sally Langholt Stedinger Sandro Hit Sandro Song
Loretta
Bold Fantasy Landadel
Belinda
Vanessa Langholt Welt Hit II Weltmeyer
Cileste B
Why Me Windsor
Maggi Mistral