Aalykkes Fireleyn

Aalykkes Fireleyn som følAalykkes Fireleyn som føl

Aalykkes Fireleyn - f. 2019 - ca. 170 cm. - sort - hingst

Aalykkes Fireleyn er efter Fürstenball og Katholt's Libra. Klik her for at komme til Libra's side. Libra's første afkom Katholt's Hamilton var i 2017 udtaget til hingstekåring i Herning og deltog i 2019 både i Unghestechampionatet i Herning og ved Falsterbo. Libra's andet afkom, Aalykkes Shokolade, blev i 2018 kåret i Redefin i Tyskland. Fireleyn's mormor Katholt's Farceur er elitehoppe og har bl.a. haft en bror udtaget til hingstekåringen. Hun er desuden mor til Katholt's Bossco, som i 2013 var til UVM i Verden. Katholt's Bossco har gået 6-års championat til en samlet karakter på imponerende 9,24 og går nu Grand Prix i USA.

Fireleyn's far Füstenball var fløjhingst ved hingstekåringen i Vechta, vinder af 70-dages materialprøve i Schlieckau, hauptprämiesieger ved hingstekåringen i Vechta, vinder af Oldenburger Landeschampionat i Rastede, finalist ved VM for ungheste i Verden, vinder af det tyske Bundeschampionat. Han blev i 2018 årets hingst i Dansk Varmblod. Fürstenball er desuden far til mere end 65 kårede sønner.

Fireleyn's morfar De Noir er Elitehingst i Dansk Varmblod. Han vandt sin 70-dages test med 885 point i dressur og sin 30-dages test med 914,7 point.

Fireleyn's mors morfar Michellino er en hingst som er garant for gode dressurheste, da han er far til adskillige GP-heste. Han er selv Elitehingst og Årets Hingst i 2006. Han topper desuden år efter år WBFSH's hingsteliste.

Fürstenball Fürst Heinrich Florestan I Fidelio
Raute
Dawina Donnerhall
Wibke
Maradonna Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Marella Classiker
Maureen
Katholt's Libra De Noir De Niro Donnerhall
Alicante
Maharani Matcho AA
Akanee
Katholt's Farceur Michellino Michelangelo
Claudette
Fallamir Des Étoiles May Sherif
"Arbejdshesten"