Stutteri Aalykke

Christina og SuziChristina og Suzi

Stutteri Aalykke består af Suzi Fischer Sørensen og Christina Fischer Urup, som er mor og datter. Det er et stutteri, hvor vi avler, men også har rideheste.

Vi startede for alvor Stutteri Aalykke i 2009 med købet af DH-hoppen Cardonna. I 2010 købte vi så Cardonna's datter Hot Chick og siden det, har vi fået 1-2 føl om året. Vi beholder nogle af vores afkom og andre sælger vi. Vores avlsmål er moderne, velgående heste, med høj ridelighed. Vi vælger hingst med både hjerne og hjerte. Det skal være en hingst som vi mener passer på den enkelte hoppe, men også en hingst som vi selv forelsker os i. Vi går efter at avle kommende topdressurheste og derfor tager vi vores heste seriøst og passer dem nøje.

Vi bor i Vejen, mellem Kolding og Esbjerg og har en isoleret stald, der er bygget i 2008 og ordnede folde ved ejendommen. Vores heste får kvalitetsfoder, tilskudsfoder efter behov og wraphø 3-4 gange om dagen. De kommer på fold efter vejrforholdene, men er ude hver dag. De bliver passet med smed, tandlæge og dyrlæge. Vi har solarie, rotunde og udendørs ridebane. Om vinteren kører vi i ridehus og træner/rider, eller opstalder ridehestene et sted med ridehus.

Vi har heste, fordi vi ikke kan leve uden!

Sommeren 2013Sommeren 2013