Aalykkes Fossibop

Aalykkes Fossibop - f. 2019 - ca. 170 cm. - brun - hingst

Aalykkes Fossibop er efter Franklin og Sally Langholt. Klik her for at komme til Sally's side. Sally er efter ERDH-hoppen Vanessa Langholt og Stedinger. Vanessa Langholt er 5. elitehoppe i lige linie og bl.a. mor til den kårede hingst Sixten Langholt (helbror til Sally), den kårede hingst JJ Rockas Langholt og lilleturshesten Steiner Langholt. Sally er desuden kusine til championats- og UVM-finalist Zhaplin Langholt.

Fossibop's far Franklin var fløjhingst i KWPN 2013, materialprøvevinder i Holland 2013 og deltog ved UVM i 2015 og 2016. Franklin er efter Ampère, der selv er fløjhingst i Holland 2008 og materialeprøvevinder. Ampères fader, Rousseau, var i 2003 sølvvinder ved UVM i Verden og kunne tre gange i træk stille fløjhingsten i Holland. På Franklin's morside finder vi dressurlegenden, Ferro, som konkurrerede på højeste niveau og var repræsenteret både til OL og EM. Ferro er fader til flere storslåede hingste, herunder Negro, Kennedy, Rhodium samt Rousseau.

Fossibop's morfar Stedinger er far til mere end 40 S-heste i dressur.

Fossibop's oldefar Welt Hit II er far til mere end 20 kårede sønner og flere GP-heste. Welt Hit II er selv efter legendariske Weltmeyer, som er far til ikke mindre end 86 kårede sønner.

Aalykkes Fossibop er solgt på følauktion.

Franklin Ampère Rousseau Ferro
Zsuzsa
Larivola Flemmingh
Farivola
Warkle M Ferro Ulft
Brenda
Sparkle M Flemmingh
Irma Peternella
Sally Langholt Stedinger Sandro Hit Sandro Song
Loretta
Bold Fantasy Landadel
Belinda
Vanessa Langholt Welt Hit II Weltmeyer
Cileste B
Why Me Windsor
Maggy Mistral