Aalykkes Schokolade

Aalykkes Schokolade ved Blue Hors Følchampionat 2016Aalykkes Schokolade ved Blue Hors Følchampionat 2016

Aalykkes Schokolade - f. 2016 - ca. 168 cm. - sortbrun - hingst

Schokolade er efter Blue Hors St. Schufro og Katholt's Libra. Klik her for at komme til Libra's side. Schokolades mormor Katholt's Farceur er elitehoppe og har bl.a. haft en bror udtaget til hingstekåringen. Hun er desuden mor til Katholt's Bossco, som i 2013 var til UVM i Verden. Katholt's Bossco har gået 6-års championat til en samlet karakter på imponerende 9,24.

St. Schufro er et lovende stjerneskud på dressurhimlen. Han vandt sin materialprøve med 864,5. Han deltog som 4 års i en enkelt DRF-kvalifikation hvor han gik til 9,62 samlet og som 5-års har han gået til samlet 8,40.

Schokolade's morfar De Noir er Elitehingst i Dansk Varmblod. Han vandt sin 70-dages test med 885 point i dressur og sin 30-dages test med 914,7 point.

Schokolade's mors morfar Michellino er en hingst som er garant for gode dressurheste, da han er far til adskillige GP-heste. Han er selv Elitehingst og Årets Hingst i 2006. Han topper desuden år efter år WBFSH's hingsteliste.

Aalykkes Schokolade er solgt til den tyske hingsteopdrætter Kerstin Klieber. Schokolade er efterfølgende blevet kåret under navnet St. Barth og hedder nu Shape of You og går i Holland, hvor han som 4-års viser rigtig gode takter for fremtiden.Blue Hors St. Schufro St. Moritz Junior St. Moritz Sandro Hit
Dondola
Wie Princess Wie Weltmeyer
Princess
Dorina Blue Hors Don Schufro Donnerhall
Fiesta
Asta Atatürk
Minolta
Katholt's Libra De Noir De Niro Donnerhall
Alicante
Maharani Matcho AA
Akanee
Katholt's Farceur Michellino Michelangelo
Claudette
Fallamir Des Étoiles May Sherif
"Arbejdshesten"